کد خبر: ۸۰۴۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰
تعداد بازدید: ۳۴۱
تلویزیون در بخش خبری ساعت 14 یخش هایی از نامه مخالفت رییس جمهوری با استعفای جواد ظریف را نخواند. خصوصا اشاره به شادی اسراییلی ها را. شاید چون در داخل هم کسانی خوش‌حال شده بودند!
سانسور نامه روحانی به ظریف در تلویزیون!| با این صدا و سیما چه کنیم؟به گزارش خبرداغ ، گوینده بخش خبری ساعت 14 شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران بعد از 20 دقیقه و در ساعت 14:20 و بعد از پخش گزارشی درباره "آب شیرین کن" از خبرنگار صدا و سیما در آبادان،‌ خبر مخالفت مکتوب رییس جمهوری با استعفای محمد جواد ظریف از وزارت امور خارجه را خواند اما ترجیح داده شده بود بخش هایی را نخوانند و تنها قسمت هایی را بخوانند و به تعبیر درست تربخش هایی از نامه " عالی ترین مقام رسمی کشور پس از رهبری" – تعریف قانون اساسی از رییس جمهوری- به رییس دستگاه دیپلماسی را که بر عرصه سیاست و اقتصاد اثر گذار است سانسور کردند. نامه طولانی هم نیست که بگوییم وقت و فرصت نداشتند.

رییس جمهوری در نامه خود نوشته است:‌ " من نسبت به فشارهای وارده به دستگاه دیپلماسی کشور، دولت و حتی رییس جمهوری منتخب مردم به خوبی آگاهم اما به عهدی که با خدا وملت بسته ایم تا پایان وفادار می مانیم."

خبر ساعت 14 اما این جملات را به مصلحت ندانست و نخواند! روحانی همچنین نوشته است: " شادی و پای کوبی دشمنان قسم خورده این مردم همچون رژیم صهیونیستی از استعفای جنابعالی بهترین گواه بر موفقیت محمد جواد ظریف و بزرگ ترین دلیل برای استمرار فعالیت شما در سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است."این بخش از نامه را هم مصلحت ندانستند و نخواندند شاید به این خاطر که برخی از اصول گرایان مورد علاقه صدا وسیما هم از استعفای ظریف خوش حال شدند و این شایعه هم درگرفت که یکی شیرینی پخش کرده است!

رییس جمهوری استعفای وزیر خارجه را نپذیرفته و همان گونه که بخش خبری ساعت 14 در نهایت سخاوت و لطف و مرحمت و منت، در چند ثانیه نشان داد جواد ظریف به عنوان وزیر خارجه در مراسم استقبال از نخست وزیر ارمنستان هم حاضر شد که به منزله استمرار فعالیت مرد اول دیپلماسی است.

این پرسش اما قابل طرح است که مگر این صدا و سیمای "جمهوری اسلامی ایران" نیست و حسن روحانی هم "رییس" جمهوری اسلامی ایران نیست؟ پس این چه رفتاری است که صدا و سیما با رییس و وزیر دارد؟

روحانی با این صدا و سیما چه باید بکند؟

البته خللی در اطلاع‌رسانی پدید نمی‌آید چندان که ظریف خبر استعفای خود را اول بار در اینستاگرام منتشر کرد و خبر را به صدا و سیما نسپرد و این رسانه جایگاه انحصاری قبل را از دست داده و مردم از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اخبار را دریافت می کنند.

البته شبکه خبر سخنان رییس جمهوری در آیین های مختلف را مستقیما پوشش می دهد و همین سبب می شود بعدتر بتوان بخش های مهم تر را که ضبط شده دید اما نه از همین صدا و سیما که از شبکه های ماهواره ای چون کار بخش های خبری رسمی صدا و سیما این است که هر قسمت را که خوش شان نیاید پر رنگ نکنند!

 عصرایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حرف دل همه مردم
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
تصویر بشار اسد در آغوش رهبر معظم انقلاب نماد این حقیقت بود که نتیجه مقاومت، پیروزی است. البته پیروزی هم آسان به دست نمی‌آید باید سختی‌‌ها را تحمل کرد.


گویا سفر رئیس‌جمهور محترم سوریه محور مقاومت به جمهوری اسلامی برای برخی روزنامه‌های زنجیره‌ای خیلی گران تمام شده که همنوا با غرب‌ امید سرنگونی حکومت سوریه را داشتند و به عکس کوچکی در بالای صفحه نخست روزنامه خود اکتفا کردند!


رسانه‌ها و اندیشمندان تا اندازه‌ای به پیام رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب پرداختند. خداوند جزایشان دهد. ولی بحث عدم رضایت رهبر معظم انقلاب در این پیام از وضعیت عدالت مورد غفلت قرار گرفته است. شایسته است اساتید حوزه و دانشگاه و رسانه‌‌ها به این مباحثی مثل توزیع ثروت، امکانات فرهنگی، علمی، ‌قدرت، عدالت قضایی و... را دنبال کنند.


این کشور از امکانات خدادادی زیادی مانند معادن و ذخایر عظیم انسانی برخوردار است. با به میدان آوردن مدیران انقلابی و با برنامه‌ریزی دقیق علمی خیلی راحت می‌توان اوضاع نابسامان به وجود آمده این دولت را سر و سامان داد و اقتصاد کشور را نجات داد.


‌ آقای جهانگیری که در معارفه رئیس بانک مرکزی از سیاست‌های غلط آقای سیف دفاع کرد و خواستار تداوم آن شد، پس حالا هم پاسخگوی وضع آشفته ارز و بازار باشد!


هم مسئولان و هم سربازان گمنام امام زمان (عج) بدانند اعمال تروریستی تروریست‌های تکفیری نوعی عملیات فریب است. جبهه‌ اصلی امروز عرصه اقتصادی می‌باشد. دشمن به وسیله مفسدین اقتصادی خود به دنبال به زانو درآوردن نظام از این طریق است.


متاسفانه مشی دولت در توزیع مرغ، گوشت، بنزین و کالاهای ضروری اصلا صحیح نیست. در زمان جنگ با آن همه مشکلات دولت شهید رجایی با تحویل کالابرگ مشکل توزیع را حل کرد. ولی دولت مدعی تدبیر چون می‌خواست مشکلات را به دولت قبل نسبت دهد روش صحیح توزیع بنزین (کارت هوشمند سوخت) را حذف کرد و پس از 5-6 سال متوجه خبط خود شد و با سر و صدای زیاد موضوع صدور کارت بنزین را مطرح کرد ولی به یکباره مجددا گویا اصلا تصمیمی برای کارت سوخت گرفته نشده بود! کی قرار است به این رفتار‌های صرفا لجوجانه پایان بدهند؟


آقای زنگنه، نکند فراموش کردید که قرارداد با توتال چه خسارتی برای کشور داشته است و عده‌ای هم اقدام به دریافت رشوه کرده‌اند! شما به جای لحن طلبکارانه باید به سوالات مردم پاسخ دهید.


*‌ هم آقای ظریف و هم آقای روحانی باید در خصوص خسارت برجام بر کشور و معیشت مردم پاسخگو باشند هیاهوهای این روزها چیزی از این مطالبه مردم کم نمی‌کند.


امثال آقای محمدصدر همان توجیهاتی که درباره برجام دارای این عاقبت افتضاح داشتند درباره تصویب ‌FATF هم دارند و البته هیچگاه هم مسئولیت حرف‌ها و عملکردهای خود را به عهده نمی‌گیرند. بعد از شکست هم جز خودشان همه چیز و همه کس را مقصر جلوه می‌دهند!


وضعیت آشفته اقتصاد کشور و معیشت سخت مردم طرفداران دولت را هم مجبور به اعتراف کرده که این دولت ناکارآمد است و بی‌تدبیری دولتمردان به هیچ‌وجه قابل دفاع نیست.


اصلاح‌طلبان دچار سردرگمی شده‌اند از یک طرف دوست دارند دولت را نقد کنند که ناکارآمد است و بیکاری، تورم، گرانی، تعطیلی کارخانه‌ها، برجام بدفرجام را بر ملت تحمیل کرد تا خودشان از چشم مردم نیفتند، از سوی دیگر می‌بینند که با حمایت قبلی از دکتر روحانی پای خودشان گیر است! از طرفی تمایل شدید به غرب دارند و از سوی دیگر طبل رسوایی وحشی‌‌گری‌های شیطان بزرگ، فرانسه، انگلیس، آلمان و... که ادعای حقوق بشری دارند به صدا درآمده است.


آقای ظریف از کجا آمار استخراج کرده‌اند که 51 درصد مردم ایران راضی به ماندن در برجام بدفرجامند؟! اگر به زمان انتخابات می‌نگرند، بیش از 60-70 درصد رأی‌دهندگان به دولت تدبیر پشیمان از رأی خود و ناراضی از تدابیر مختلف این دولت‌اند.


عامل اصلی گرانی‌ها به دولت برمی‌گردد که بازار را رها کرده است. نه خبری از بازرسی و نظارت است و نه خبری از تعدیل قیمت‌ها؟!


آقای روحانی صف گوشت عزت ایرانیان را نشانه گرفته است و این حاصل عملکرد دولت شماست.


وقتی دولت به اندازه یک ریال در شرکت‌های تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی (شستا) نداشته این اجازه را نیز ندارد که بخواهد دست به فروش این شرکت‌ها بزند. آقای رئیس‌جمهور با چه هدفی هر از چندگاه موضوع فروش شرکت‌های شستا را مطرح کرده و سوهان روح بازنشسته‌ها می‌شوند.


آیا نجومی‌بگیران و دولتمردان اشرافی درد کارگران تأمین اجتماعی دارای دریافتی زیر یک میلیون را که خانواده‌شان به سوءتغذیه مبتلا شده‌اند، لمس می‌کنند؟!


آیا در شکایت دو هزار خوزستانی و دادستانی کل کشور از وزیر ارتباطات فقط وزیر باید پاسخگو باشد یا رئیس دولت نیز که تشویق‌کننده به قانون‌شکنی و عدم تمکین از آن است باید پاسخگو باشند؟!


اولین گام در واگذاری شرکت شستا باید تغییر در نحوه انتخاب مدیران باشد. به این صورت که از طریق فراخوان و دریافت رزومه افراد داوطلب انجام شود نه معرفی وکیل، وزیر، بانک و دلال و...!


از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست می‌شود در افزایش حقوق‌های 98 حقوق کسانی که زیر خط فقرند 40 درصد افزایش یابد و به دریافت‌کنندگان حقوق خیلی بالا، درصدی اضافه نشود به این شکل هیچ بار مالی هم در پی ندارد چرا که اگر 20 درصد برای همه باشد برای افرادی افزایش حقوق معادل کل حقوق افراد دهک‌های پایین جامعه خواهد بود.


درود بر آرین غلامی شطرنج‌باز کشورمان که با نماینده رژ‌یم اشغالگر مسابقه نداد و به دیدار امام المسلمین رفت! اقدام این نوجوان افتخارآفرین باعث افتخار هر انسان با‌ شرف ایرانی است.


آقای رئیس‌جمهور گفت وقتی قرار است باران ببارد اول ابر پایین را نگاه می‌کند... شما که به این معتقدید، وقتی از ارزانی سخن می‌گویید اول وضع بازار و حقوق‌ مدیران و درآمدهای مردم را ببینید و بعد از ارزانی و... سخن بگویید؟! عده‌ای از مردم واقعا دارند له می‌شوند!


چرا سابقه بیمه روستایی و عشایری جزو سابقه تامین اجتماعی محسوب نمی‌شود؟ لطفا مسئولان امر پاسخ دهند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
همه وعده های انتخاباتی‌ روحانی/ مردم وعده‌ها را فراموش نمی‌کنند
خبرگزاری تسنیم: اینک حسن روحانی، رسماً رئیس‌جمهور ایران است و مردمی که به او رأی دادند و آن‌ها که به او رأی ندادند، چشم‌انتظار تحقق وعده‌ها و شعارهای روحانی هستند.

۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۴

همه وعده های انتخاباتی‌ روحانی/ مردم وعده‌ها را فراموش نمی‌کنند

به گزارش خبرگزاری تسنیم،دولت یازدهم از این هفته رسماً آغاز به کار می‌کند. حسن روحانی رئیس‌جمهور مردم در انتخابات باشکوه 24 خردادماه، با ارائه شعارها و وعده‌های پرحرارتی توانست رأی اکثریت را به دست آورد. او با نقد وضع موجود اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور، به مردم وعده داد دولتی بر سر کار آورد که هم مشکلات اقتصادی چون بیکاری و گرانی را حل کند و هم مطالبات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی مردم را محقق سازد. اینک حسن روحانی، رسماً رئیس‌جمهور ایران است و مردمی که به او رأی دادند و آن‌ها که به او رأی ندادند، چشم‌انتظار تحقق وعده‌ها و شعارهای روحانی هستند. به همین مناسبت، با مروری بر سخنرانی‌های روحانی در سه هفته موعد تبلیغات انتخابات، مهم‌ترین وعده‌ها و شعارهای وی را انتخاب کرده‌ایم.

پیامبر اعظم اسلام- صلّی اللّه علیه و آله - فرمودند: «هر که ایمان به خدا و روز جزا دارد باید چون وعده نماید، به آن وعده وفا کند.» (اصول کافی، ج2، ص270، حدیث 2)

وعده‌های سیاسی

1. نحوه تعامل قوا باید به گونه‌ای باشد که خواست مردم و منافع آنان تأمین شود.

2. خوب می‌دانم نزدیکی، آشنایی و ارادت 45 ساله با رهبر انقلاب از سال 47 تا امروز، سرمایه بزرگی است و این روابط می‌تواند به کسی که قرار است اداره کشور را بر عهده بگیرد و با معضلات مقابله کند، تا چه حدی کمک می‌کند.

3. برنامه‌ای دارم که از همه متخصصان استفاده کنم.

4. بیانیه‌ای را درباره مطالبات این اقوام و اقلیت‌ها نوشته و بیان کرده‌ام.

5. ‌اکنون برخی استان‌های ما احساس می‌کنند که توانایی استان را دارند اما متأسفانه اداره استان‌ها به تهران متمرکز شده است. باید بار را از دوش تهران برداریم.

6. موضوع تحریم در میان‌مدت قابل حل است اما نکته مهم‌تر این است که کسی که رئیس‌جمهور خواهد شد سوابقش و تفکراتش و راهبردهایش و شعارهایش اولین علامت را به داخل و خارج می‌دهد.
7. اساس کشور باید بر اساس قانون و ادامه آن دارای شفافیت باشد و این می‌تواند اعتماد لازم را در یک جامعه به وجود آورد.
8. اداره کشور باید علمی باشد، باید حکمرانی شایسته باشد و از نخبگان استفاده شود، باید با شفافیت با مردم حرف زد، باید آمارها دقیق باشد تا ما بتوانیم از پیچ تاریخی به خوبی عبور کنیم و بتوانیم حماسه‌ی سیاسی و اقتصادی را بیافرینیم.
9. هیچ کشوری بدون ارتباط فعال و سازنده با جهان توسعه نخواهد یافت و با انزوا، رشد و پیشرفت امکان‌ناپذیر است.
10. ما می‌توانیم در سیاست خارجی، روابط خود را با دنیا به صورت مناسبی در بیاوریم، روابط خارجی آرزو نیست که کسی دنبال آن باشد، روابط خارجی، شناخت جهان و دیدن واقعیت‌هاست، ترسیم برنامه است، هزینه و فایده کردن است، قدم به قدم پا را جلو گذاشتن است.
11. چپ و راست فرقی نمی‌کند برای مسئولیت فرد متدین، دلسوز و کسی که قانون اساسی را قبول دارد و دلش می‌سوزد را باید به کار گماشت.
12. عدالت یعنی یک مسئول یک هواپیمایی برمی‌دارد فقط زن و بچه‌های خود و خبرنگاران را همراه خود به سفری نبرد بلکه کارآفرینان را در آن سفر به همراه داشته باشد؛ باید از ترکیه یاد بگیریم که وقتی مقامی از این کشور به جایی سفر می‌کند 100 تا 200 کارآفرین را همراه خود می‌برند و این به معنای طرفداری از سرمایه‌داری نیست.
13. زمانی امام به بنده دستور داد اگر پشت تریبون مجلس نماینده‌ای توهین کرد باید به شخص توهین‌ شونده وقت داد تا از خود دفاع کند به رئیس سازمان صداوسیما بگویید که اگر به کسی توهین شد به آن شخص وقت دفاع دهد چرا که نباید سرمایه‌های انقلاب را تلف کنیم.
14. اساس این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اگر نشد حداقل تهدید به آسیب و پس از آن به شرایط عادی تبدیل شود تا به تدریج بتوانیم آن را به فرصت تبدیل کنیم.
15. امروز دشمن پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت برده که ما باید پرونده را از شورای امنیت خارج کنیم، باید تلاش کنیم تا تحریم‌های ظالمانه برداشته شود، زیرا این سلطه‌طلبی آمریکاست و ظلم شورای امنیت سازمان ملل به ملت ایران را نشان می‌دهد.
16. در آن زمان برای اینکه به اهداف برسیم با وزرا مذاکره می‌کردیم که کم‌کم با رؤسا مذاکره کردیم ولی امروز مذاکرات ما در حد مدیرکل کشورها است که باید به سطح وزیر و رؤسا برسیم، این کار شدنی است ولی باید متحد شویم و پشت مذاکره کننده را خالی نکنیم.
17. برای تحقق حماسه سیاسی باید روی تعامل بیشتر با روحانیون حساب باز کنیم.
18. اگر رئیس‌جمهور شوم محیط امن و آزادی را فراهم می‌کنم؛ همچنین به بداخلاقی‌های سیاسی پایان می‌دهم.
19. تعامل رئیس‌جمهور با دو قوه مقننه و قضاییه در چارچوب قانون اساسی تعیین شده است و باید تعامل قوا به گونه‌ای باشد که خواست مردم و منافع آنان مد نظر قرار بگیرد.
20. مردم مسئولان را انتخاب کردند تا در چارچوب قانون اساسی برای عزت و رضایت جامعه خود تلاش کنند. بنابراین معتقدم تعامل قوا را وجدان، قانون، منافع و درک از آینده کشور تعیین می‌کند.
21. رئیس‌جمهور مقامی است که با رأی بالای مردم انتخاب می‌شود اما رأی و پشتوانه بالا مصونیت نمی‌‌آورد بلکه مصونیت آن زمان به وجود می‌آید که فرد در چارچوب قانون و اختیارات حرکت کند.
22. اگر اختلاف نظر ناشی از عدم توجه یکی از قوا به قانون باشد، چون رئیس‌جمهور وظیفه اجرای قانون اساسی را نیز دارد، می‌تواند تذکر دهد.
23. برنامه پنجم توسعه علی‌القاعده در چارچوب سیاست‌های کلی بوده است که از طرف رهبری نظام ابلاغ ‌شده است اما اگر دولتی در اجرای برنامه مشکلی دید راه حل آن است که لایحه اصلاحیه به مجلس فرستاده شود.
24. دست دولت هیچ‌گاه در اصلاح قانون بسته نیست، اگر در مواردی قانون 5ساله مشکل دارد مجلس می‌تواند آن را حل کند.
25. رئیس‌جمهور باید بداند که بحث رقابت‌ها مربوط به قبل از انتخابات است. همه حرف‌ها و جناح‌بندی‌ها مربوط به فضای قبل از انتخابات است، زمانی که رئیس‌جمهور مشخص شد باید بین حامیانش و آن کسی که حامی رقیبش بوده رئیس‌جمهور به عدالت رفتار کند.
26. ما باید از صاحب‌نظران استفاده کنیم در دولت من نه تنها از کارشناسان دولتی استفاده می‌شود بلکه از بخش خصوصی و کارآفرینان نیز استفاده خواهد شد. در انتخاب وزیر نیز با تشکل‌های مربوطه مشورت خواهم کرد.
27. ما در خرد جمعی باید به مشورت اهمیت دهیم و آن زمانی رخ خواهد داد که خودشیفته نباشیم.
28. نمایندگان مردم در مجلس نیز بر کار رئیس‌جمهور باید نظارت کنند.
29. رئیس‌جمهور باید رابطه نزدیک با مجلس داشته باشد و از نظرات مجلس استفاده کند. باید رابطه نزدیک و روانی بین دولت و مجلس برقرار باشد.
30. اگر روشن شود فردی در دولت تخلف کرده باید با وی برخورد شود در اینجا خط قرمزی وجود ندارد و قانون برای همه مساوی است.
31. حق هسته‌ای حق مسلم مردم ماست البته در کنار آن توسعه کشور نیز حق مسلم مردم است. ایستادگی در برابر تحریم و رفع آنان و رابطه خوب با دنیا داشتن نیز حق مسلم مردم ماست. برنامه هسته‌ای برای توسعه و عظمت کشور است و دولت من با کمترین هزینه این حق را تثبیت می‌کند.
32. دولت تدبیر از تهمت و تخریب پرهیز خواهد کرد
33. این دولت حتی به آن‌هایی که هشت سال به ماها تهمت زدند، مقابله به مثل نخواهد کرد.
34. دولت تدبیر دولتی سازش‌ناپذیر و تسلیم دشمنان نخواهد شد، با این وجود ماجراجویی هم در سیاست‌ها نخواهیم داشت.
35. در دولت آینده با تدبیر خودمان با دنیا تعامل سازنده‌ای خواهیم داشت و هرگز با سایر کشورها به دنبال چالش نخواهیم بود.
36. با توجه به شرایط جدید و نیازهایی که وجود داشته در دولت آینده با رهنمود مقام معظم رهبری برنامه‌هایی را در پیش خواهیم گرفت.
37. من اهل تخریب نبوده و هرگز برای رأی از آن استفاده نخواهم کرد.
38. در دولت تدبیر و امید فاصله‌ها و شکاف‌ها در بین جناح‌ها کم خواهد شد و به سمت انسجام ملی حرکت خواهیم کرد.
39. با وحدت، اتحاد، همدلی و پایان دادن به شکاف‌های عمیق حزبی و جناحی، ایجاد نوعی وحدت و اجماع در میان مسئولان عالی‌رتبه نظام خواهیم داشت.
40. رئیس‌جمهور باید بتواند با تدبیر اجماع مسئولان عالی‌رتبه را به دست آورد، من در برابر همه رؤسای قو‌ا و بزرگان نظام سر تواضع فرود می‌آورم و با اجماع نظر کاری می‌کنم که محیط امنیتی از بین برود.
41. من رابطه سیاست خارجی امروز را اصلاً نمی‌پسندم چرا که در شأن کشور و ملت ما نیست و معتقدم باید با دنیا با اخلاق حرف زد.
42. با دنیا باید رابطه سازنده برقرار کرد چرا که خط قرمزها زیاد نیست و قانون اساسی و نکاتی که مقام معظم رهبری به آن اشاره داشته از خط قرمزها محسوب می‌شود و نباید برخی‌ها سلیقه‌ای این خط قرمزها را افزایش دهند.
43. باید با قدرت‌های بزرگ و تعامل سازنده متوازن داشت که منافع ما را تأمین کند؛ بنابراین تعامل با دنیا فرصت است نه تهدید.
44. دولت تدبیر و امید خود را در همه زمینه‌ها پاسخگوی مردم می‌داند و این را جزو وظایف خود می‌داند.
45. اساساً اولین شرط دولت شایسته و کارآمد در کنار شفافیت پاسخگویی است؛ دولت باید ضمن شفافیت در همه امور به مردم پاسخگو باشد.
46. در دولت تدبیر و امید اعتدال، عقلانیت و میانه‌روی جایگزین افراط و خودسری خواهیم کرد.
47. رابطه بین مجلس و دولت همیشه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است که در این دولت متأسفانه رابطه خوبی برقرار نبود و برخی از مصوبات مجلس را دولت بدون هیچ دلیلی اجرا نمی‌کرد.
48. نباید کشور را به سوی جنگ هدایت کنیم هر چند ما مرد جنگیم و از جنگ نمی‌هراسیم اما باید با جهان تعامل سازنده داشته باشیم و مشکلاتمان را برطرف کنیم.
49. تحریم‌ها را قدم به قدم کاهش داده و در نهایت آن‌ها را خواهیم شکست.
50. دولت اعتدال و عقلانیت را برپا و با دنیا رابطه مودت و دوستی برقرار خواهم کرد.
51. معضلات کشور در هشت سال گذشته چنان پیچیده شده که قابل برطرف شدن نیست
52. مطمئن هستم اگر تمام مدیران لایق برای اداره کشور فرا خوانده شوند و دست همکاری توأم با تواضع به طرف اساتید و نخبگان دراز کنیم، کشور از تمام مشکلات نجات پیدا می‌کند.
53. مشکلات خارجی با شعار برطرف نمی‌شود. برطرف شدن مشکلات خارجی شناخت جهان را نیاز دارد.
54. نمی‌خواهیم با تیغ جناحی، جناح دیگری را حذف کنیم بلکه می‌خواهیم تیغ نفاق را برای همیشه درهم بشکنیم.
55. با تشکیل دولت تدبیر و راست‌گویان دولت شایسته‌سالاری را در کشور حاکم کرده و اخلاق محمدی (ص) را به کشور بر می‌گردانیم.
56. برای حل مشکلات خارجی به شناخت جهان نیاز داریم.
57. من اگر اشتباهی کنم با صراحت در برابر ملت عذرخواهی خواهم کرد
58. بنده از همه قوت دولت‌های گذشته نیز استفاده می‌کنم
59. ما در سیاست خارجی باید منافع کشور و امنیت ملی را حفظ کنیم و شرایطی فراهم کنیم که فرصت‌های لازم برای مردم به وجود بیاید.
60. در سیاست خارجی و سیاست‌های مهم، تأییدهای مقام معظم رهبری و هدایت‌های ایشان وجود داشته است و آنچه درباره آن دو دولت گفتم بخش بزرگی از هدایت‌های مقام معظم رهبری است.
61. در مورد کدخدا، سؤال این بود که از بنده پرسیده بودند آیا مذاکره با آمریکا راحت‌تر است یا مذاکره با اروپا و بنده پاسخ دادم مذاکره با آمریکا راحت‌تر از اروپا است، چرا که اروپایی‌ها کدخدایی دارند و باید از آن اجازه بگیرند بنابراین ما برویم با همان کدخدای آن‌ها صحبت کنیم و بهتر است.
62. پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ظالمانه به شورای امنیت رفت؛ باید پرونده به شورای حکام بازگردد.
63. سیاست داخلی و خارجی از یک اصل مهم پیروی می‌کند و آن اصل مهم هویت و منافع است؛ هر کشوری بر اساس هویت و منافع سیاست داخلی و خارجی را دنبال می‌کند؛ البته سیاست خارجی برخی مواقع با شرایط ویژه‌ای مواجه می‌شود.
64. بعضی‌ها دنیا را به آرمان‌ها و منافع تقسیم می‌کنند؛ من موافق نیستم که آرمان و منافع را جدا کنیم بلکه باید منافع را طوری تعریف کنیم که آرمان‌ها هم در آن بگنجد.
65. به نظر بنده حتی نقد و نظر مخالف نیز نعمت است. وقتی تیمی در کابینه کار می‌کند باید هماهنگی‌هایی داشته باشند. در سال‌های اخیر در هیئت‌وزیران جو غیرآزاد برقرار بود به طوری که با انتقادی کوچک وزیر جابجا می‌شد.
66. در دولت بنده شایسته‌سالاری حاکم است باید از شایسته‌ها استفاده کرد متأسفانه طی 8 سال اخیر اتوبوسی رفتند و اتوبوسی آمدند من با این کارها مخالفم. شایسته منتقد بهتر است شایسته‌ای است که مخالفتش را بیان نکند.
67. به هیچ حزبی تعهدی ندارم و دولت تدبیر و امید فراجناحی خواهد بود و از جناح‌های مختلف و افرادی که جناح‌های مختلف دارند استفاده خواهم کرد و تاکنون نیز در مسئولیت‌های مختلف این کار را کرده و به مشکلی نیز برنخورده‌ام.
68. در طول سی و چند سال گذشته از هر دو جناح استفاده کردم و من هیچ مشکلی با اصلاح‌طلب و اصولگرا ندارم.
69. قانون اساسی حدود وظایف و اختیارات رئیس‌جمهور را مشخص کرده و در واقع اساس این قانون تناسب را بین مسئولیت و اختیارات معین کرده است.
70. اگر رئیس‌جمهور در موردی مشکلی داشته باشد طبق قانون اساسی مقام معظم رهبری می‌تواند این هماهنگی را به وجود بیاورد؛ در برخی از موارد نیز رئیس‌جمهور می‌تواند از نظرات عمومی و افکار عمومی برای مسیری که مورد نظرش است، کمک بگیرد.
71. متناسب با مسئولیت‌های رئیس‌جمهور اختیارات است اما این اختیارات گاهی مواقع باید با هماهنگی قوای دیگر اجرا شود و گاهی وقت‌ها نیز ممکن است در مواردی باشد که رئیس‌جمهور نیاز داشته باشد برای هماهنگی از مقام معظم رهبری استمداد کند.
72. معیار برای اعضای کابینه راستگویی، درست‌کرداری، روشن‌اندیشی، واقع‌بینی و آینده‌نگری است که همه این موارد را می‌توان در کلمه درست‌کردار جمع کرد.
73. کلمه تکنوکرات بیشتر آن‌هایی هستند که تخصص ویژه دارند و در موضوعات ویژه باید از این افراد استفاده کنیم.
74. تخصص به معنای این نیست که مسئولیت رده‌بالایی را بر دوش دارد بنابراین مطمئناً شما از یک متخصص برای امر خاصی بهره‌برداری خواهید کرد. به عنوان مثال در یک کارخانه امکان دارد از یک فرد خارجی که تخصص دارد استفاده شود. بنابراین مدیران میانی و بالادستی ویژگی‌ها و شرایط خاص خود را دارند.
75. تیم کابینه با کار کردن مدیران سراسر کشور دو مقوله متفاوتی است چرا که معتقدم وقتی یک منتقد وارد کابینه می‌شود ابتدا باید با وی بحث شود و ایشان را قانع کرد.
76. ‌اینکه شخصی در مورد موضوعی نظر دیگری مغایر نظر رئیس‌جمهور و یا انتقادی در خصوص موضوعی داشته باشد، امری طبیعی است چرا که در کابینه نظرات متفاوت وجود دارد اما اگر کسی به طور کلی بر اساس راه و روش انتقاد داشته باشد باید ابتدا با آن شخص گفت‌وگو و بحث شود و وی را قانع کرد.
77. بنده با آدم‌های تندرو و افراطی میانه‌ای ندارم و اساساً من آمده‌ام تا خط اعتدال را جایگزین افراط کنم چرا که همیشه مشکل آفریده‌اند.
78. من زیاد این کلمه ریل را نمی‌پسندم چرا که ریل دولت، قانون اساسی است و خود مجلس هم باید در ریل قانون اساسی حرکت کند. معتقدم وظیفه دیگر دولت تأمین مصالح، منافع و امنیت ملی است و هر سه مقوله تنها در دست مجلس نیست.
79. دولت باید قانون‌گرا باشد و قانون‌گرایی یک اصل است چه این قانون، قانون اساسی باشد و یا قانون تصویب‌شده مجلس و یا شبه‌قانون باشد. بنابراین دولت موظف است به قانون و اسناد فرادستی عمل کند.
80. کار با همسایگان یک اولویت ویژه دارد. هم بحث امنیت ملی، هم بحث منافع ملی و هم بحث روابط ملت‌هاست.
81. در حقیقت همسایگان اولویت اول در سیاست خارجی هستند. بعد از همسایگان، موضوعات و مسائل اولویت‌ها را تعیین می‌کنند. گاهی اوقات مسائل صنعتی است و گاهی اوقات هسته‌ای.
82. سوریه مسئله مهم منطقه است. سوریه جزء کشورهای خط مقدم در برابر رژیم صهیونیستی است. همچنین جمهوری اسلامی با این کشور روابط بسیار خوبی بعد از انقلاب داشته است. حفظ جان مردم و توقف کشتار و مبارزه با تروریست در سوریه برای ما اولویت دارد. ما با سلفی‌ها و افرادی که دست به اسلحه می‌برند، مخالفیم. همچنین کمک‌های بشردوستانه برای سوریه از اهمیت بالایی نزد ما برخوردار است. تا سال 2014 که دولت فعلی در سوریه سر کار است و قانونی است ما از این دولت حمایت می‌‌کنیم و در سال 2014 به طور کامل از انتخابات آزاد در این کشور حمایت خواهیم کرد و به نتیجه انتخابات نیز متعهد می‌شویم.
83. اجماع بین‌المللی برای حل بحران سوریه برای ما مهم است. کشورهای غربی و همچنین روسیه نیز در این زمینه فعال هستند. باید با یک اجماع بین‌المللی بتوانیم مسئله سوریه و کشتار در آن کشور را حل کنیم.
84. برای ما آمریکا یا اروپا مسئله مهمی نیست. البته برای آمریکا که با ما خصومت کرده است حساب دیگری داریم البته ما ابتدا باید بسنجیم که آیا مذاکره واقعی و برای حل معضلات موجود است؟ هر جا احترام و تعامل متقابل وجود داشته باشد و ما را به امنیت ملی برساند، مذاکره اشکالی ندارد.
85. در موضوع هسته‌ای آنچه که اهمیت دارد این است که بدانیم هدف چیست ما که به دنبال بمب نیستیم. بالاترین مقام رسمی کشور ما نیز این را اعلام کرده است. قاعدتاً در مسئله غنی‌سازی به دنبال توسعه هستیم. در حال حاضر بحث هسته‌ای به موضوع ملی تبدیل شده است، منتهی باید در این قضیه با کمترین هزینه و بیش‌ترین فایده عمل کنیم.
86. در روابط خارجی هر سناریویی جواب متفاوتی دارد و باید فواید و ابعاد موقعیت بررسی شود و من تلاش می‌کنم دقیق‌ترین سناریو را در تصمیم‌سازی به وجود بیاورم تا سران نظام به گونه‌ای تصمیم بگیرند که کمترین هزینه و بیش‌ترین فایده را داشته باشد.
87. مشکل زندانی‌ها را هم باید حل کرد، ما می‌خواهیم همه مسئولان امنیتی بیدار و هوشیار باشند خیلی جرم‌ها با تذکر حل می‌شوند برخورد تند راه حل نیست ما بیایم واقعیت‌ها را باز کنیم.
88. اگر شعار تند داده‌اند، قتل که نکرده‌اند برای شعار‌های تند تذکر می‌دهند روانه زندان که نمی‌کنند. برای هر چیزی پرونده درست نکنید. اگر می‌خواهید در این کشور اتحاد و یکدلی باشد این پرونده‌سازی‌ها را باید کنار بگذاریم.
89. روابط سازنده با جهان امروز مشکل نیست. در شرایطی که امروز زندگی می‌کنیم نه این کار امکان‌پذیر است که رابطه را قطع کنیم نه آنکه در انزوا فرو رویم. اینکه ما باید با دنیا تقابل داشته باشیم یا تسلیم، اشتباه است. ما در برابر قدرت‌های بزرگ نه تسلیم می‌شویم نه در مسیر تقابل قرار می‌گیریم. ما مسیر تعامل سازنده را داریم. کلید این مسیر، عقلانیت و تدبیر است ما می‌توانیم با دنیا رابطه داشته باشیم مگر در دولت هاشمی رفسنجانی ما نتوانستیم رابطه خوبی با دنیا برقرار کنیم؟
90. امروز تحریم ظالمانه که تحمیل‌شده باید برداشته شود. اما در عین‌ حال کار ساده و آسانی نیست. کاری که در هشت سال انجام شده است در هشت روز درست نمی‌شود من وعده می‌دهم دولت امید قدم به قدم مسئله تحریم را حل خواهد کرد.
91. امروز کسی نمی‌تواند بگوید یک شبه تحریم‌ها حل می‌شود، رئیس‌جمهور به تنهایی نمی‌تواند همه کارها را انجام دهد اما اگر رئیس‌جمهور تجربه لازم را داشته باشد و بتواند اعتماد به وجود بیاورد می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
92. می‌توانیم تحریم را حل کنیم، کلیدش اتحاد و وحدت و همراهی است، باید دست به دست هم دهیم تا معضلات و مشکلات را حل کنیم.
93. در دولت تدبیر و امید، اقتصاد ایران و اخلاق در این سرزمین احیا خواهد شد؛ چون باید دروغ و دورویی از این سرزمین رخت بربندد و البته با کشورهای جهان تعامل سازنده داشته باشیم.
94. من دوست ندارم در سفرهای استانی نامه‌ای دریافت کنم که درخواست پول کنند. من دوست دارم در نامه‌ها نقد عملکرد من باشد. باور کنیم که اگر به حرف مردم گوش دهیم کشور بهتر اداره می‌شود.
95. ما تحریم را خواهیم شکست. باید با نخبگان دانشگاهی آشتی کنیم، با دنیا نیز آشتی خواهیم کرد.
96. به جای اینکه از دولت سازندگی و اصلاحات که کشور را از جنگ دور کردند تشکر کنند به آنان وقیحانه تهمت زدند؛ من نمی‌خواهم در زمینه بسیاری از پرونده‌ها امروز سخن بگویم اما اگر این ملت بار مسئولیت را بر دوش من گذاشت آنگاه برخی از موارد را برای مردم توضیح خواهم داد.
97. چرا باید زندانی سیاسی داشته باشیم ما باید کاری کنیم که همه زندانیان آزاد شوند بنابراین اگر اعتدال بر کشور حاکم شود و افراطی‌گری را بتوانیم به انزوا ببریم نیازی نیست در کشوری که عدل و اعتدال حاکم است کسی در زندان باقی بماند.
98. بی‌تردید قانون اساسی میثاق ملی بین ملت و دولت است؛ و حیطه وظایف و اختیارات در قانون اساسی مشخص شده است.
99. رئیس‌جمهور نسبت به قانون اساسی وظیفه ویژه‌ای دارد. و مکلف است که قانون اساسی را اجرا کند.
100. رئیس‌جمهور هر جا که لازم است باید مستقیم و در جاهای دیگر هم با ارائه لایحه و طرح نواقص را اجرا کند و بعد قانون را به اجرا درآورد.
101. به همه هم‌وطنان قول می‌دهم که افتخارات بزرگان ایرانی که برخی کشورهای همسایه آن را تصاحب کردند برگردانم و احترام پاسپورت ایرانی نیز برگردانده می‌شود.


وعده‌های اجتماعی و فرهنگی

1. عدالت به این معنا است که برای کل مردم و اتباع ایرانی اعم از زن و مرد فرصت یکسان فراهم شود
2. موضوع دانشجویان خارجی نیز باید حل شود به طوری که دانشجویان دوره کارشناسی به کشور برگردند و ادامه تحصیل دهند و دانشجویان دوره ارشد و دکترا نیز مشکل مالی نداشته باشند.
3. اگر نمی‌توانیم کاری کنیم باید از روز اول بگوییم نمی‌توانیم؛ مردم ما دل‌تنگ هستند چون سرمایه‌های انسانی این کشور در حال تلف شدن هستند.
4. باید نخبگان، دانشگاهیان را به هم متصل سازیم
5. پس از تشکیل دولت تدبیر و امید، دفتر ویژه‌ای را تحت عنوان «شکایات و نظرات مردم» تأسیس خواهم کرد.
6. سرمایه انسانی که 4 میلیون دانشجو را که متشکل از استاد، متخصص و مدیر هستند می‌توان با قدری سعه‌صدر و تدبیر، به کار گرفت.
7. با اعتدال، وحدت و انسجام اصول قانون اساسی را اجرایی خواهم کرد؛ رئیس‌جمهور وظیفه‌اش آن است که همه اصول به‌ویژه اصل سوم را که مرتبط با حقوق ملت است اجرایی کند.
8. ارتباط بین دانشگاه و بخش‌های تولیدی یعنی صنعت و کشاورزی باید فعال باشد. بنابراین معتقدم علوم را باید تا حد زیادی کاربردی کرد که سبب نزدیکی کار به دانش، دانش به فناوری و فناوری به تجارت می‌شود.
9. در هشت سال اخیر افرادی منزوی شدند بدین خاطر که به رقیب رأی دادند. اگر می‌خواهیم ما را به عنوان جمهوری بشناسند و ببینند باید همه مردم در انتخابات یکسان تلقی شوند. مردم نیازها و خواسته‌های مختلف دارند و دولت باید بداند که در برابر ملت پاسخگوست. دولت آمده تا خواست ملت را اجرا کند.
10. نقد خیلی زیباست البته دلسوزانه و سازنده، با نقد منصفانه می‌شود تصمیمات را تصحیح کرد و نقاط ضعف را برطرف. نقاد بهترین خدمت را به کشور و دولت خواهد کرد.
11. من معتقدم در ابتدا باید انقلابی در سینما به وجود آید. من نمی‌بینم چیزی از سینما باقی مانده باشد امروز مردم از رسانه‌های دیگر در حال دیدن فیلم‌های ایرانی هستند بیاییم سینما را به اهالی و آنانی که هنرمند و فیلم‌ساز هستند واگذار کنیم.
12. باید به فرهنگ ایرانی و اسلامی توجه کنیم تا سینمای ما در این چارچوب بدرخشد.
13. دولت تدبیر آزادی را به دانشگاه‌ها بازخواهد گرداند و باید مسئولان امانت‌دار آرای مردم باشند.
14. دولت آینده دولت ادب و اخلاق خواهد بود و این برای دولت تدبیر یک اصل است.
15. در دولت تدبیر و امید و فرصت‌های اجتماعی فرقی بین زنان و مردان وجود نخواهد داشت.
16. در دولت تدبیر و امید جوانان ما در دانشگاه‌ها از فضای آزادتری برخوردار خواهند بود، در این دولت از انتقال دانشجویان استقبال خواهد شد و عدالت، آزادی، رونق اشتغال، اقتصاد و حقوق بایسته برای کارگران به وجود خواهد آمد.
17. در دولت تدبیر و امید حقوق شهروندی رعایت خواهد شد و آنگاه ترکمن، سیستانی، بلوچ، ترک، کرد، عرب و همه و همه که اقوام این سرزمین هستند از لحاظ حقوقی و شهروندی با یکدیگر برابر خواهند بود.
18. ما برای توسعه کشور نیاز داریم که همه 75 میلیون نفر در عرصه سازندگی و توسعه کشور قرار گیرند.
19. زنان ما، دختران ما عفت را در زندگی می‌شناسند، آن قدر به خاطر مسائل جزئی مزاحم دختران ما نشوید.
20. آن وقت که فضای فرهنگی و سیاسی شد و فضای امنیتی به انزوا فرستاده شد، زندان‌های ما خلوت می‌شود.
21. البته که اخلاق را باید ارتقاء دهیم اما با مأموران ویژه نمی‌شود. ما باید آگاهی نسل جوان را بالا ببریم. این قدر در زندگی مردم نباید دخالت کنیم ارتقای اخلاقی با چادر درست نمی‌شود. کار فرهنگی را باید به صاحبان فرهنگ سپرد. هنرمندان و موسیقی‌دانان و صاحبان سینما و علما باید فرهنگ را عوض کنند.
22. کار فرهنگی را نباید به پلیس سپرد. شاید در ایستگاه آخر نیاز به پلیس باشد اما در حال حاضر ما پلیس را در ایستگاه اول وارد کرده‌ایم. ما اخلاق پلیسی نمی‌خواهیم بلکه پلیس اخلاقی را می‌خواهیم.
23. من معتقدم هنرمندان ما می‌توانند هدایتگر باشند و راه را بر جامعه و دولت نشان دهند. کار هنر را نباید به «دستوربگیر» بسپاریم. کار فرهنگ را باید به اصحاب هنر بسپاریم به کسانی که هنر را تجربه کردند و در فضای هنر زندگی کرده‌اند و من معتقدم این مردم هستند که به کار هنرمند ارزش می‌دهند.
24. به جای مهندسی فرهنگی باید از واژه معماری فرهنگی استفاده کرد، عده‌ای از این کلمه مهندسی فرهنگی سوءاستفاده می‌کنند؛ بنابراین مقصود ما همان معماری و طراحی است که اسلام و فرهنگ ایرانی از آن سخن می‌گوید.
25. نیازهای فرهنگی نسل جوان ما بیشتر از نسل میان‌سال است و این به خاطر دو مؤلفه انرژی و دوران «انتخاب‌ها» است و ما باید شرایط لازم برای خلق هنرهای لازم را فراهم کنیم.
26. تنوع‌بخشی به بخش کتاب سبب افزایش علاقه نسل جوان به کتاب‌خوانی خواهد شد.
27. نباید در انتشار کتاب زیاد در ممیزی‌ها سخت‌گیری شود. نظارت را می‌شود بعد از چاپ نیز صورت داد زیرا چاپ‌های اول عموماً کم‌تیراژ هستند.
28. من عزت و غرور ملی ایرانیان را بازخواهم گرداند.
29. دولت تدبیر و امید دولت خودشیفته‌ای و دولت تمرکزگرا نیست
30. در دولت تدبیر و امید حقوق اجتماعی زنان همانند حقوق اجتماعی مردان خواهد بود و در هر خیابان و کوچه مکان ناامن براتی دختران و زنان نخواهد بود.
31. در دولت تدبیر و امید برای آذربایجان شاهد تأسیس فرهنگستان زبان و ادب آذری در شهر تبریز خواهیم بود.
32. فضای بی‌اعتمادی از طرف مسئولین در مردم به وجود آمده است مثلاً بحث ایجاد 2.5 میلیون شغل در سال تبدیل به یک شوخی بزرگ شد و شکاف اجتماعی هر روز بیشتر می‌شود.
33. مسائل و مشکلات سیاسی که مردم با آن روبرو هستند با یک مدیریت صحیح قابل حل است مردم می‌خواهند دولت پناه آن‌ها باشد و شایسته‌سالاری در کشور حاکم بشود ما برای پاسخگویی به مطالبات مردم برنامه تدبیر و امید را تدوین کرده‌ایم.
34. مسئله حقوق شهروندی به فراموشی سپرده است و ما باید به نقطه‌ای برسیم که همه به این احساس برسند که در حقوق شهروندی برابر هستند و حضور و مشارکتشان در جامعه و تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی افزایش یابد و در این صورت احساس تعلق به نظام افزایش خواهد یافت.
35. همه‌پرسی یکی از اصول فراموش‌شده قانون اساسی کشورمان است که منطبق بر حقوق و منافع ملی است و ما باید بتوانیم با افزایش سرمایه اجتماعی تعلق مردم به نظام را بیشتر کنیم.
36. ملت ضعیف دولت ضعیف را به وجود خواهد آورد ما باید کاری کنیم که هر ایرانی بر ایرانی بودن خود ببالد و مشکلات بین‌المللی را با تدبیر و برنامه حل کند، دولت تدبیر و امید با استفاده از همه ظرفیت‌های نظام می‌تواند کشور را به نقطه مطلوب برساند.
37. می‌دانم تنها راه نجات کشور توسعه و ایجاد انسجام، وحدت و ایجاد عدل و برادری و برابری است و برای تحقق این مهم در دولت آینده‌ام از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم بود.
38. دنیا در حال پیشرفت است و ما متأسفانه در مسائل جزی مانده‌ایم و باید برای رسیدن به پیشرفت تلاش کنیم.
39. معتقدیم کشوری که در رقابت‌های جهانی عقب بماند به ملتش ظلم کرده است.
40. ما در دولت تدبیر و امید به دنبال ایجاد برابری هستیم و اعتقاد داریم همه و همه در ایران اسلامی برادر و برابر هستند.
41. در صورت انتخاب، اصول پیرامون حقوق شهروندی را احیا می‌کنم.
42. با ایمان و اعتقاد می‌گویم ایرانی، ایرانی است و هر کس بخواهد کرد و لر و ترکمن و عرب و بلوچ و فارس و آذری را جدا ببیند او ایرانی نیست.
43. بدون تردید مردم ایران باید احساس کنند حقوق شهروندی واحد خواهند داشت.
44. بازگشت منزلت اقوام و اهل سنت، فرهنگ و هنر ایران، احیای ارزش پول ملی و مهار گرانی و ریشه‌کنی بیکاری از اهم برنامه‌های من خواهد بود و این کار شدنی است.
45. نباید گذاشت خیابان و دانشگاه محیطی نگران‌کننده برای بانوان باشد و همه فضاهای کشور باید محیطی امن برای آن‌ها باشد.
46. برای این به صحنه آمده‌ام که اخلاق، تلاش، عشق و متانت را برای مردم ایران فراهم کنم.
47. در دولت تدبیر و امید در همه کارها با مردم مشورت می‌شود.
48. در دولت تدبیر و امید، خودرأیی و خودشیفتگی نداریم و در عرصه اجتماعی، زنان و مردان برابر خواهند بود.
49. زنان جامعه ما مانند مردان دارای حقوق اجتماعی هستند، کسی به نام اسلام، حقوق زنان ما را تضییع نکند.
50. من پشت پرده‌ دین و تقدس پنهان نخواهم شد.
51. اگر دولت مشکلی داشته باشد با مردم در میان می‌گذارم و اعلام می‌کنم که به مدیریت مردم نیاز دارم.
52. بی‌تردید آزادی اندیشه و بیان انتقاد، حق همه ما است، من همان راهی را دنبال می‌کنم که هاشمی و خاتمی رفتند.
53. اگر بار مسئولیت بر دوش من قرار گرفت، آزادی مورد نظر ملت بزرگ ایران در چهارچوب قانون اساسی را به جامعه بازخواهم گرداند.
54. من مسیر وحدت، اتحاد و یکدلی را به جامعه برمی‌گردانم
55. نیازی نداریم فضای کشور را امنیتی کنیم، جوانان غیور ما، حافظ امنیت و جامعه هستند و می‌توانند کشور را در مسیر اهداف ملی قرار دهند.
56. باید کشور را از مسیر فعلی که مسیر درد و رنج برای بسیاری از مردم است، تغییر دهیم و این کار شدنی است.
57. کشور نیازمند به آرامش و ثبات است و مردم حق دارند زندگی مطلوب و راحتی داشته باشند و باید در جامعه، فضای کار شور و هیجان و فعالیت احیا شود و مسائل و مشکلات اقتصادی حل شود.
58. منزلت زنان به جایگاه واقعی بازگردانده می‌شود و در عرصه اجتماعی حقوق برابر با مردان پیدا می‌کنند.
59. بی‌تردید جوانان و دانشجویان فضای آزاد دانشجویی را در دولت آینده احساس می‌کنند
60. انسجام و وحدت را زیر چتر اسلام و قانون اساسی به کشور بر می‌گردانیم.
61. بنده در مرکز تحقیقات استراتژیک فرصت مطالعه داشتم و بیش از 400 جلد کتاب را به چاپ رساندیم.
62. برنامه‌های متعددی برای کشور دارم
63. من از هشت سال قبل وضع نابهنجار کشور را پیش‌بینی می‌کردم و ناامیدی نسل جوان و سرنوشت‌ساز امروزمان را می‌دیدم.
64. عزت و غرور ملی ایرانیان را بازخواهم گرداند
65. من مجدداً قدرت ملی را به این کشور به کمک شما جوانان بازخواهم گرداند و به افراطی‌گری و خودسری‌ها پایان خواهم داد چرا که ما خواهان اجرای قانون هستیم.
66. با کمک مردم وحدت و انسجام ملی و اجماع مسئولان در کشور علیرغم همه مشکلاتی که وجود دارد تحریم‌ها را در هم خواهیم شکست.
67. افراط، تفریط و خودسری همواره مشکل آفرین بوده است و ما زیر خیمه وحدت و اتحاد و قانون اساسی وحدت بزرگ ملی را تشکیل خواهیم داد.
68. همه مسئولان کشور باید بدانند که فرمانروای کشور ملت است.
69. من به کمک سایر قوا و در کنار ایجاد اجماع سایر مسئولان بسیاری از مشکلات را حل و فصل می‌کنم و به کمک پلیس زحمت‌کش کشور در سراسر خیابان‌ها امنیت واقعی حاکم می‌کنم به گونه‌ای که دختران ما احساس امنیت کنند؛ من نخواهم گذاشت مأموری بی‌نام و نشان از کسی سؤال کند.
70. من از آن‌هایی نیستم که بخواهم از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای انتخابات استفاده کنم بنده 8 سال در دفاع مقدس بودم و دست ایثارگران را نیز می‌بوسم اما در انتخابات نمی‌خواهم از نام شهدا و جبهه سوءاستفاده کنم چرا که آن روز میدان جنگ و جهاد وظیفه و افتخار بود و امروز هم حضور در حماسه سیاسی برای همه ما فخر و افتخار است.
71. شورای شهر وظیفه دارد فشارها را بر مردم کم کند چرا که شهر اسلامی باید فشارزدا باشد.
72. شهرها باید در امور داخلی خود استقلال داشته باشند.
73. شوراها با توجه به نیاز شهرها و تصمیم‌گیری درست می‌توانند شرایط مناسبی را برای شهر خود فراهم کنند.
74. شوراها زیربنای تحقق دموکراسی در کشور هستند و می‌توانند اعتلای شهرها را با توجه به نیاز و فرهنگ هر شهر فراهم کنند.
75. ما در تمام کشور نیاز داریم تا شهرهایمان را به گونه‌ای مهیا سازیم تا مردم بتوانند از هوای پاک، فناوری، رشد ابعاد فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و هنری بهره‌مند شوند.
76. شاد زیستن و شاد بودن از حقوق ملت ایران است
77. شورای شهر وظیفه دارد فشارها بر مردم را کاهش دهد چرا که شهر اسلامی و قرآنی باید فشارزدا باشد.
78. یکی از نگرانی‌های ما در شهرها وضعیت دانشجویان و جوانان است.
79. فراهم آوردن رفاه و شرایط مساعد برای جوانان در جهت دادن به هیجانات آن‌ها و دوری جستن از خلاف و پناه بردن به کشورهای بیگانه، از وظایف شورای شهر است.
80. توجه به مسئله سالمندان و امور زنان هم ابعادی است که اعضای شوراها باید بیش از گذشته به آن‌ها بپردازند.
81. الگوبرداری از نکات مثبت شهر تهران و همچنین سایر شهرهای زیبا و پیشرفته جهان می‌توان از راهکارهای مناسب برای پیشرفت و آبادانی شهرها باشد تا محیطی آرام و امن برای مردم ایجاد شود.
82. شوراها باید از طریق روش‌های علمی، شهرنشینی را که بالای 70 درصد شده است، به یک فرصت که در آن همه با آرامش به بهترین نحو ممکن به اداره امور زندگی خود بپردازند، تبدیل کنند.
83. سد مشکلات شهری با انتخاب شهرداری کارآمد شکسته خواهد شد و همه شهرهای کشور خواستنی و زیبا می‌شوند.
84. مهم‌تر از همه آن است که ما در حوزه شوراها بتوانیم حقوق واقعی شهروندان را که دخالت در همه امور خودشان و امور مسئولان است، اعاده کنیم.
85. اساس سیاست داخلی دولت تدبیر امید بر مبنای تأمین امنیت و ایجاد آرامش برای همه مردم ایران در تمام ابعاد زندگی است
86. در همه ابعاد زندگی باید آزادی را احساس کنند.
87. مردم باید بتوانند نظر خود را آزادانه بیان کرده و یا در یک انتخابات با آزادی تمام حضور پیدا کنند
88. همه مردم کشور از هر قبیله و نژاد ترک، لر، عرب، بلوچ و ترکمن باید این را احساس کنند که از حقوق عادلانه برخوردارند تا زمینه برای مشارکت همه مردم فراهم شود و با اعتماد کامل در بخش‌های مختلف سیاسی و اجتماعی مشارکت کنند و این مشارکت نباید فقط برای 22 بهمن و انتخابات باشد.
89. ما برای حضور فعال مردم به عقلانیت و اعتدال و دوری از افراط و تفریط داریم
90. بنده فردی هستم که از ابتدای زندگی سیاسی مسیرم روشن بوده است و هیچ وقت پادگانی فکر نکردم و هیچ وقت نیز پادگانی عمل نکردم.
91. من حقوقدان هستم، سرهنگ نیستم
92. سیاست من این است که با همه اقوام و اقلیت که حقوق شهروندی مساوی برخورد کنند
93. می‌خواهم به ملت بزرگ ایران بگویم که بنده شیوه تخریب را نمی‌پسندم و حاضر نیستم رقیبم را تخریب کنم
94. امروز بخش مهمی از قانون اساسی مخصوصاً فصل سوم که حقوق ملت را بیان می‌کند، اجرا نشده است و تا زمانی که کاملاً اجرا نشود این میثاق نیز اجرایی نمی‌شود؛ البته اجرایی نشدن قانون اساسی دلایل مختلفی دارد ولی در کل مطالبات مردم اجرای قانون اساسی است.
95. در یک سال گذشته طلاق هفت درصد افزایش داشته است. از سویی دیگر اعتیاد نیز اهمیت زیادی دارد. به رغم مجازات‌های سنگین مشکل اعتیاد در کشور ما حل نشده است.
96. بخش خاصی در برنامه تدبیر و امید برای معتادان جامعه در نظر گرفته شده است در این بخش از تمام روش‌های علمی برای ترک استفاده خواهد شد. باید از طریق اقتصادی، حقوقی، امنیتی و فرهنگی اقدام برای کاهش اعتیاد کرد. اما شروع این اقدامات از فرهنگ است باید فرهنگ جامعه را ارتقا دهیم دنیای امروز متفاوت شده است باید وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و آموزش عالی تغییر کنند.
97. در بحث طلاق و اعتیاد نیز باید نهادهای خیریه فعال شوند و مشکلات ناشی از طلاق را کاهش دهند. مشارکت مردم نباید فقط به راهپیمایی و انتخابات محدود شود.
98. تدوین حقوق شهروندی و تبدیل آن به یک سند و لایحه و تصویب در مجلس شورای اسلامی یکی از برنامه‌های دولت بنده است.
99. ما باید نسلمان را به صورتی آماده کنیم که در زمان بمباران اطلاعاتی واکسن‌های لازم به وی تزریق شده باشد.
100. ما اکنون در شرایطی هستیم که دانشجو و محقق ما به دنبال استفاده از اینترنت است و نمی‌شود شرایط را به صورتی درآورد که فرد ساعت‌ها معطل شود و چنین شرایطی در شأن مردم و ملت ما نیست.
101. ما فکر کردیم اگر در بحث ماهواره چند دیش را جمع کنیم، مسائل حل می‌شود، ما باید خودمان را با مسائل روز منطبق کنیم و برنامه‌های درستی در این زمینه داشته باشیم.
102. صدا و سیما باید تولیداتش را در دنیای رقابتی تولید کند؛ البته تولید باید باکیفیت باشد.
103. در بخش سلامت مردم مشکلات زیادی دارند به خصوص در ماه‌های اخیر که وضع دارو زندگی مردم را دچار مشکلاتی کرده است.
104. اکنون در بیماری‌های صعب‌العلاج داروها بسیار گران شده و مردم باید تمامی زندگی خود را بگذارند تا بتوانند داروها را تأمین کنند.
105. در حوزه سلامت توجه به بخش بیمه نیز لازم است. بیمه‌های ما اکنون وضع عجیبی دارند و برخی از دفترچه‌های بیمه مورد پذیرش مراکز درمانی قرار نمی‌گیرد. راه حل این مشکل این است که در گام اول باید پوشش بیمه عام شود و در گام بعدی بیمه‌ها بایستی اختیاری شود.
106. زنان در دولت تدبیر و امید از فرصت برابر استفاده خواهند کرد
107. روستانشینان که فکر می‌کنند باید برای راحتی به شهرها بیایند دولت زمینه‌ای را آماده می‌‌کند که مهاجرت معکوس محقق شود.
108. انقلاب ما اساساً یک انقلاب فرهنگی بود اما امروز متأسفانه بعد از 35 سال آنچه مردم ما می‌بایست شاهد آن باشند، نیستند. انقلاب ما، انقلاب نور و اخلاق بود. اما آیا امروز در جامعه ما اخلاقی وجود دارد؟
109. افرادی از مسئولین از رسانه استفاده می‌کنند و به افراد تهمت و افترا می‌زنند بدون اینکه حکم قضایی صادر شده باشد. وقتی افرادی که مسئولیت سنگینی دارند، اخلاق را زیر پا می‌گذارند، چه چیز باقی می‌ماند.
110. وقتی اخلاق از بین رفت، اعتماد عمومی از بین می‌رود و وقتی اعتماد عمومی از بین رفت، آمار چک‌های بلامحل، اعتیاد، حاشیه‌نشین‌ها و طلاق روزبه‌روز اضافه می‌شود.
111. همه آسیب‌های اجتماعی با بررسی‌هایی که ما انجام دادیم در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده، زیرا مبنای فرهنگ صدمه دیده است.
112. در میان انواع راهکارهای مختلف، مهم‌ترین راهکار حل این مشکل را تمرکززدایی می‌دانم. تا زمانی که فرهنگ ما دولتی است، مسائل حل نمی‌شود.
113. تا زمانی که به جای تعمیق به ترویج بپردازیم و به جای کیفیت به دنبال کمیت باشیم و آمارهای غیرواقعی و یا حتی واقعی بدهیم، مسائل حل و فصل نمی‌شود.
114. چرا همه کارها در دست دولت است، دولت باید در زمینه فرهنگ، سیاست‌گذاری، نظارت و حمایت کند و اولین حمایتش می‌تواند ایجاد شفافیت در مقررات و ایجاد فضای امن در جامعه باشد.
115. کارها را باید به اصحاب اصلی فرهنگ واگذار کنیم و دولت حامی آن‌ها باشد.
116. انجمن‌های صنفی و نظام‌های آموزشی فرهنگ باید توسط خود پیشکسوتان اداره شود و معتقدم اگر قانون شفاف شود بهتر می‌شود فرهنگ را کنترل کرد.
117. فرهنگ اشرافی‌گری نباید بر کشور حاکم باشد
118. اشکال ما این است که امروز فرهنگ را مانند آبشار بر سر مردم فرومی‌ریزیم، فرهنگ مانند چشمه‌های جوشانی است که در نهان مردم پنهان است.
119. امروز نگاه به فرهنگ نگاهی قیم‌مآبانه است در حالی که باید نگاه به فرهنگ قوام‌گونه باشد.
120. رودخانه‌های امید و نشاط مردم خشک شده که اگر من توسط مردم انتخاب شوم، دوباره مایع حیات انسان‌ها و جامعه در کشور جریان می‌یابد.
121. تمام تلاشم این است که در صورت انتخاب شدن توسط مردم در انتخابات پیش‌رو و در دولت آینده، این رودخانه‌هایی که مایع حیات انسان و جامعه در آن جریان دارد را پر آب ببینیم.
122. باید طوری عمل کنیم که کالاهای فرهنگی با کمترین موانع تولید شود.
123. به نظرم باید ابتدا اجازه دهند آثار تولید شود و پس از آن اشکالات را بگویند. امروز به دلیل اینکه قانون شفاف نیست، در این بخش مشکلاتی وجود دارد.
124. باید در این بخش کنترل‌ها را کم کرده و فضا را برای فعالیت فراهم کنیم. البته در بعضی مواقع دولت نیز باید کمک‌ کند.
125. فرهنگ را باید با فرهنگ توسعه داد؛ نباید اگر کسی فکر کند توسعه فرهنگی با راه‌های دیگر مانند روش‌های پلیسی امکان‌پذیر است.
126. قبل از امر به معروف و نهی از منکر باید معروف و منکر را برای مردم مشخص کرد؛ امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دینی ما است اما باید مرحله به مرحله این اقدام را انجام داد.
127. به ناتوی فرهنگی و بالاتر از آن معتقدم.
128. ناتو یک بخش معاونت فرهنگی دارد که آن‌ها تلاش می‌کنند با فرهنگ اذهان عمومی را فتح کنند که بایستی با برنامه‌ریزی مناسب با آن مقابله کنیم که البته برنامه‌‌های ما بسیار ضعیف است.
129. اینکه ما باید با دنیا تقابل داشته باشیم یا تسلیم، اشتباه است ما در برابر قدرت‌های بزرگ نه تسلیم می‌شویم نه در مسیر تقابل قرار می‌گیریم.
130. چقدر زود از راه امام خمینی (ره) و از مسیرش فاصله گرفتیم، امام آمده بود تا برای مردم ما و کشور ما عزت و سربلندی را به ارمغان بیاورد، آیا امروز شاهد‌‌ همان عزت و سربلندی و آزادگی هستیم؟ آیا آن عزتی که انقلاب اسلامی بر‌ای آن به وجود آمد، ما امروز شاهد آن هستیم؟.
131. اگر دولتی در این کشور دارو را با قیمت بسیار گران در اختیار مردم گذاشت و در کنارش آن همه ماشین گران‌قیمت هم زمان وارد شد، آیا این به معنای عزت و سربلندی یک ملت و کشور است؟ شعار عزت دادن باید با عمل سازگار باشد.
132. فضا باز شود به ضرر کسی نخواهد بود فضای دانشگاه، فضای شهر، فضای کشور، فضای رسانه مجازی و فضای اینترنت را آن‌قدر امنیتی نکنیم. نیازی نیست که فضا امنیتی باشد فضا را فضای فرهنگی و سیاسی کنیم، امنیتی‌زدایی کنیم، در فضای کشور ما همه جوانان و دانشجویان، عزیزان این سرزمین هستند. دانشجو به اندازه همه آن‌هایی که احساس نگرانی می‌کند دلش برای مملکتش می‌سوزد.
133. اگر فکر ما این است که اگر گردشگری وارد کشور شود فضای جامعه فاسد می‌شود مثل این است که ما به خودمان شک داریم. بنابراین ما نباید به جوان‌هایمان شک کنیم همه این‌ها فرهنگ‌دوست و مسلمان هستند و تحت تأثیر این‌گونه فساد‌ها قرار نخواهند گرفت.
134. ریزگرد‌های استان خوزستان هم یکی دیگر از مشکلات است. خوزستان که همیشه مهاجرپذیر بوده است، اکنون بسیاری از مردم دارند منطقه را ترک می‌کنند. چرا تا به اکنون فکری نشده است؟
135. مشکلات ریزگرد‌ها احتیاج به همکاری و همیاری با کشور‌های همسایه دارد، ما که با عراق رابطه خوبی داریم، نیاز به همکاری و برنامه‌ریزی با عربستان، اردن و همه کشور‌هایی که ریزگرد‌ها از آن‌ها وارد می‌شود داریم تا قدم به قدم حلش کنیم. اما یکی از برنامه‌های مدون دولت تولید و امید و سرلوحه آن ریزگرد‌هاست البته در بحث محیط‌زیست ما باید این مشکل را حل کنیم.
136. مردم ما زندگی عادلانه و نه شعارگونه می‌خواهند؛آن‌ها عدل در عمل می‌خواهند.
137. اگر می‌خواهیم از بیت‌المال پولی پرداخت شود باید بر اساس عدل باشد و اگر پولی، مال کشور است از آن همه ملت است نباید در اختیار قوم و نژاد خاصی باشد.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
دولت روحانی باید پاسخ دهد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی باید پاسخ دهد.
دولتمردان باید پاسخ دهند.
مسئولان باید پاسخ دهند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید پاسخ دهند.
معوقات حقوق فروردین و اردیبهشت مستمری‌بگیران تا این لحظه پرداخت نشده است! با نزدیک شدن به اتمام سال آیا قصد ندارند این معوقات را به حساب مستمری بگیران واریز کنند؟
دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاسخ بدهند چرا برای حقوق های بالای خود بودجه هست ولی نوبت به معوقات حقوق بازنشسته ها که می شود مشکل بودجه را مطرح می کنند؟
هر بازنشسته حداقل 200 هزار تومان بابت اضافه شدن حقوق سال جاری در ماه فروردین از دولت و بیمه تامین اجتماعی طلبکار است.11 ماه از سال گذشت چرا یک بار برای همیشه دولت، دین خود را ادا نمیکند؟! تا کی باید این قشر ضعیف جامعه منتظر این مبلغ ناچیز خود باشند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
در تاریخ 97/10/2 مرغ در سراسرکشور به کیلویی 14 هزار تومان رسید. چرا مجلس اقدامی نمی‌کند؟ مرغ 5 هزار تومانی چرا باید سه برابر شود.
گرانی گوشت قرمز و مرغ باید مهار شود و ترمز آن برای همیشه کشیده شود، وزیر کشاورزی نباید اجازه دهد تولید گوشت در کشور با چالش مواجه شود. زمانی که تقاضا در کشور بالا است دولت اجازه صادرات این محصول را نباید بدهد.
علی‌رغم کاهش قیمت دلار، قیمت مرغ در حال پرواز است و دولت هم به فکر مصرف‌کننده نیست و بیشتر دغدغه تولیدکننده را دارد.

تورم به 80 درصد رسده اما دولت روحانی بی خیال است.
درحال حاضرتورم درکشور به 80 درصد رسیده متاسفانه دولت روحانی برای کنترل تورم هیچ برنامه ای ندارد و بی خیال است.
دولت اجازه نمی دهد سازمان تعزیرات بر بازار و قیمت ها نظارت کند.
دولت هیچ نظارتی بر واردات و توزیع کالا ها ندارد.
چرا دولت روحانی، دولتمردان درمورد دلیل گرانی وافزایش به مردم توضیح نمی دهند ادامه این رویه موجب نلرضایتی مردم شده است! ولی دولت روحانی ومسئولین به جای پاسخگویی سکوت کرده اند؟
چرا باید نظارت وکنترلی درکارنباشد.
بسیاری کالاهای وارداتی به دلار ارتباطی ندارد.
علت اصلی مشکلات اقتصادی درداخل است.
مسئولیت اصل واساس مشکلاتی که هم اکنون درحوزه اقتصادی درکشور ما بوجود آمده را باید درداخل جستجو کرد ونه درکشورهای اروپایی
مردم زیرفشارمشکلات اقتصادی هستند.
چه کسانی مقصرگران ومشکلات اقتصادی هستند.
روحانی درحل مسائل کشورناتوان است.
دولت روحانی هیچ برنامه ای حل مشکلات اقتصادی مردم و کشور ندارد.

قیمت لبنیات و... درسراسرکشوردرسال 97 به صورت غیر قانونی افزایش یافت.
دولت روحانی برای حل مشکلات اقتصادی مردم وکشور برنامه ندارد.
دراین مدت 6 سال هیچ کاری برای مردم وکشورنکرده است وهمچنان نیزادامه می دهد.
اجرا نشدن وعده مسولان اعتماد مردم را خدشه دار می کند.
اگر وعده های اجرا نشده و و یا نیمه تمام بماند، مردم به مدیران آینده نیز بی اعتماد می شوند.


دولت روحانی هیچ برنامه ای برای حل مشکلات اقتصادی مردم، بیکاری جوانان و... ندارد.
دولت روحانی هیچ برنامه مشخصی برای رفع این مشکل ندارد.
روحانی درحل مسائل کشورناتوان است.
روحانی نتوانست با توافق هسته ای مشکلات اقتصادی مردم را حل کند.
روحانی نتوانست مشکلات مردم را با توافق هسته ای برطرف کند.
قرار بود با حل مسئله هسته ای تحریم ها برداشته شود اما دشمن جنایتکار درجه یک نظام جمهوری اسلامی ودشمن درجه یک مردم ایران تحریم ها را بیشترکرد.
بسیاری ازکالاهای وارداتی به دلار ارتباطی ندارد.
گرانی گوشت و مرغ ربطی به تولید ندارد/ دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس مقصراصلی هستند.
مردم ازبحران اقتصادی رنج می برند ولی متاسفانه دولت روحانی هنوزهم بی خیال است.
دولت روحانی باید بگوید دراین مدت 6 سال چه کرده است.
روحانی و جهانگیری دیگر وعده الکی ندهند.
چرا دولت با مشکلات اقتصادی مقابله نمی کند؟
مدیران دولت روحانی برای رفع مشکلات مردم و کشور احساس مسئولیت نمی کنند چرا؟!
مسئولان باید نبست به وعده هایی که داده اند پاسخگو باشند.
حرف دل همه مردم
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
اعتراف آمریکایی‌ها به شکست و منزوی شدن آنها با پدیده انقلاب اسلامی شروع فروپاشی نظام استکباری جهانی است علائم این فروپاشی در اجلاس‌های ورشو و مونیخ کاملا پیدا بود.


به دولتمردان پاکستان توصیه می‌کنم از سرنوشت محمدرضا پهلوی، صدام، قذافی و... عبرت بگیرند و به شیطان بزرگ و آل‌سعود خبیث دل نبندند.


طرح دوقطبی کردن جامعه ونزوئلا که از طرف آمریکایی‌ها کلید خورده قبلا برای ایران صورت گرفت که با تدبیر رهبر معظم انقلاب تیرشان به سنگ خورد.


اگر تمام خسارت‌های سنگین پذیرفتن ‌FATF را جلوی چشمان کاسبان برجام مجسم بکنیم باز چشم و گوش بسته خواستار تصویب این خواسته دشمنان می‌شوند.


دشمنان عاشق چشم و ابروی ما مردم ایران نیستند که پی‌درپی برای تصویب ‌FATF مهلت می‌دهند آنها به دنبال اسب زین کرده دوم بعد از برجام هستند. مثل برجام وقتی خرشان از پل گذشت به ریش همه ما می‌خندند. دولتمردانی که خودشان را به خواب زده‌اند بیدار بشوند.


آیا اعتدال همین آدرس غلط دادن به مردم است؟! آیا اعتدال از نگاه کسانی که شعار آن را می‌دهند یعنی ترساندن مردم از سایه جنگ، نادیده گرفتن عزت ملی در برابر بیگانگان و ده‌ها امتیازی است که به دشمنان و کاسبان تحریم دادند و هنوز هم می‌خواهند بدهند تا مشتی وعده نسیه بگیرند؟!


امثال مصطفی تاجزاده (فتنه‌گر سال 88) در سال 96 برای آنکه آقای روحانی رای بیاورد این ترس را به جامعه القا کردند که در صورت رأی آوردن رقیب آقای روحانی قیمت دلار 12 هزار تومان و سکه 4 میلیون تومان و پراید 45 میلیون تومان خواهد شد ولی تمام این اتفاق‌ها با وجود ریاست جمهوری آقای روحانی افتاده است. بنده تعجب می‌کنم چرا اینها از خجالت و شرمندگی آب نشده و از رو نمی‌روند.


مفسدین اقتصادی هیچ فرقی با یکدیگر ندارند و دادگاه آنان هر که باشند باید به صورت علنی برگزار شود، تا مردم در جریان آن قرار گیرند.


امثال آقای ترکان را که معتقد بود ایرانی جز پخت آبگوشت بزباش و قورمه‌سبزی کار دیگری بلد نیست برای حضور در زیردریایی تمام ساخت مهندسین ایرانی باید دعوت کرد بلکه قدری به خود بیایند.


دولت تدبیر اعلام کرد که هم چرخ سانتریفیوژ‌ها باید بچرخد هم چرخ اقتصاد ولی متأسفانه هر دو چرخ را از کار انداخت و به جای اینها چرخ برجام، پالرمو، FATF، 2030 و... را به کار انداخت تا چیزی از این ملت و انقلاب اسلامی باقی نماند بلکه دیگر بهانه‌ای دست دشمنان نباشد!


بهترین شیوه برای آشکار شدن بی‌پایه بودن افکار انحرافی مدعیان اصلاحات همان است که در ستون اخبار ویژه کیهان از زبان مدعیان اصلاحات بیان می‌شود.


قوه قضائیه باید بعضی از دولتمردان را ممنوع‌الخروج کند. چون با این مشکلات بزرگی که برای کشور به وجود آورده‌اند ممکن است فکر فرار به سرشان بزند.


در نشست سران قوا که در مورد وضعیت اقتصادی تشکیل می‌شود چه تصمیماتی برای قشر مستضعف جامعه که درآمدهای زیر یک میلیون دارند اتخاذ می‌شود؟ این سه دهک پایین جامعه چطور قادرند گوشت کیلویی 100 هزار تومان بخرند؟!


از متولیان توزیع گوشت وارداتی سؤال کنید چرا به جای کیلویی تقریباً 30 هزار تومان به قیمت‌های بالاتر و گاهی حتی تا کیلویی 70 هزار تومان به مردم تحویل می‌دهند؟! عایدی این دزدی به جیب چه کسانی می‌رود؟!


قابل توجه کسانی که رسماً اعلام کردند که قانون و مراکز قانونی کشور را قبول ندارند! امام راحل(ره) به بنی‌صدر که چنین حرفی زده بود فرمودند تو غلط می‌کنی که قانون را قبول نداری قانون تو را قبول ندارد.


هیئت دولت با آزادی واردات توسط مرزنشینان در این مقطع خاص زمانی، به تولید ضربه زد و وضعیت ارز را نابسامان‌تر کرد. بعد توئیت می‌کند که مقصر این وضع فقط قاچاق است.


برخی پزشکان غیرمتعهد به رغم سوگندی که در شروع طبابت خود در پیشگاه خداوند یاد کرده‌اند، با افزایش خودسرانه حق ویزیت در مطب خصوصی‌شان برای فرار مالیاتی دستگاه کارتخوان ندارند. لازم است مسئولان بازرسی در تمامی شهرها به طور نامحسوس از این مطب‌ها و کلینیک‌ها بازدید و به آنها رسیدگی کنند.


دولت تدبیر یک سبد کالایی اعلام کرد تا به تمام کسانی که کمتر از 3 میلیون تومان درآمد دارند تحویل شود. ولی متأسفانه عملی نشد و بسیاری از دریافت آن محروم شدند. برای کسانی که محروم شدند سامانه‌ای اعلام شد تا اعتراض خود را منعکس کنند. حال کسانی که قادر نباشند از طریق این سامانه گمنام ثبت‌نام کنند باید از حق خود محروم شوند؟!


از روزی که آقای روحانی رئیس‌جمهور شده فقط حرف می‌زنند و سخنرانی می‌کنند. در حالی که ایشان رئیس قوه اجرایی کشور است و باید کار بکند. فردای قیامت ایشان چگونه می‌خواهند جواب این مسئولیت‌ها را بدهند؟


سال 94 بازنشسته شدم. به همکاران شاغلم در گذشته 35 درصد و امسال 50 درصد به حقوقشان اضافه کرده‌اند ولی امثال ما بازنشسته‌ها باید بسوزیم و بسازیم. چرا؟


هر سال مسئولان شهرداری منطقه 8 اصفهان اقدام به آسفالت و ترمیم برخی از خیابانها و کوچه‌های شهرک خانه اصفهان می‌نمودند، امید است امسال هم آسفالت و ترمیم کوچه سروستان، حد فاصل خیابان گلستانه و بنفشه جنوبی را که سالها مرمت و روکشی نشده انجام بدهند.


سهم بنده با همسر و سه فرزندم با منزل استیجاری و بیکار از بودجه کلان دولت در سال چقدر است؟! من برقکارم ولی به لطف دولت تدبیر ماهی 10 روز هم کار ندارم!


در مهرماه 97 با واریز 21 میلیون تومان برای وانت نیسان در یکی از نمایندگی‌های سایپا ثبت‌نام کردم. قیمت اعلامی 36 میلیون تومان بود. طبق قرارداد دعوتنامه‌های دی ماه 97 شامل افزایش قیمت‌ها نمی‌شد. بعد از افزایش قیمت‌ها به 41/5 و 56 و 58 میلیون اخیراً بهانه‌ای تراشیده‌اند که وانت نیسان تجاری است و قیمت جدید شامل این نوع خودروها هم می‌شود! با سازمان حمایت از مصرف کننده تماس گرفتم که مرا به وزارت صمت ارجاع دادند! از مسئولان امر درخواست رسیدگی دارم.


مگر قرار نشد که عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران 21 بهمن ماه پرداخت شود. چرا با وجودی که بیش از ده روز از وعده داده شده می‌گذرد عیدی ما بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران را پرداخت نمی‌کنند؟!


حذف روادید بین ایران و عراق خواسته دو ملت از مسئولان خود است. امیدواریم دستگاههای مسئول در هر دوکشور این خواسته را تحقق ببخشند.


از شهرستان برای گرفتن پاسخ سؤال خود با کلی هزینه و مشکلات و ایام سرما و جاده‌ها راهی تهران شدم. سؤال در مورد بخشودگی جریمه وام‌های کمتر از صد میلیون تبصره 35 قانون بودجه 1395 و تکرار آن در سال‌های 97 و 96 بود. بانک تعاون مدعی است که به ما ابلاغ نشده است! در حالی که قانون بر آن تصریح دارد. در نهایت راهی بانک مرکزی شدم و از ساعت 8 تا 11 صبح جلوی در منتظر پاسخ شدم. نه خودم را راه دادند و نه پاسخی دادند! همین مدیران هستند که به ایجاد نارضایتی دامن می‌زنند؟! نه گره را باز می‌کنند و از آداب برخورد با ارباب رجوع چیزی متوجه‌اند؟!


کلینیک‌های تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی به مرور زمان به صورت تدریجی از پرداخت داروهای رایگان کاسته و بیمه شدگان را مجبور به خرید دارو از داروخانه‌های خصوصی می‌کنند. در ضمن در قبال برخی خدمات از جمله آزمایش خون نیز وجه نقد دریافت می‌کنند در حالی که در گذشته به این منوال نبود. آیا این تغییر و تحول به ضرر بیمه شدگان که اکثراً از قشر ضعیف جامعه هستند نیست؟!


مدیران دولت آقای روحانی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت چندانی نکردند زیرا براین باور بودند که ما بدون غربی‌ها نمی‌توانیم اما امیدوارم حضور اخیر آقای روحانی در پارک ملی فناوری این باور را در دولت ایجاد کرده باشد که با حضور چنین جوانان خلاقی شعار ما می‌توانیم، به جلوه عملی تبدیل شده است. آقای روحانی در این دیدار از شرکت‌های دانش‌بنیان خواستند که تحریم‌ها را جبران کنند. در حالی که آنچه تاکنون مانع نقش‌آفرینی متخصصان داخلی بوده باور و عملکرد خود دولتمردان بوده است.


با این وضوحی که در استدلال‌های منطقی و علمی کیهان از خسارت‌های جبران‌ناپذیر FATF وجود دارد جایی برای دفاع از این قانون دستپخت بیگانگان باقی نمی‌ماند. متأسفانه دولت و دولتی‌ها گوش شنوا ندارند.


اصرار اصلاح‌طلبان به پذیرفتن بدون قید و شرط خواسته آمریکایی‌ها از سوی ایران واقعاً مشکوک است.


تصویب FATF مثل تصویب برجام نه تنها موجب بهبود معیشت مردم نخواهد شد بلکه به خاطر از بین بردن امکان دور زدن تحریم‌ها وضعیت را بدتر می‌کند. همین مدافعان امروز FATF فردا پس از تحمیل آن برنظام با جوسازی، می‌گویند تصمیم نظام بوده و از خود سلب مسئولیت می‌کنند.


اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه دارند که حضرت امام خمینی(ره) همیشه خلاف خواست دشمن عمل می‌کردند. با این حجت الهی باید در قبال همه بخش‌های FATF از پالرمو و CFT و... به وظیفه خود عمل نمایند، تا بتوانند فردا روز پاسخگوی اقدام خود باشند.


موضوع پالرمو و تهدید و اجبار ایران به تصویب و اجرای آن می‌رود که خدای ناکرده جای کاپیتولاسیون را برای آمریکایی‌ها بگیرد. خداوند به آن کسانی که کشور را به این مسیر ذلت‌پذیری سوق می‌دهند، شعور و کمی غیرت دینی و ملی عطا کند.


در موضوع بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام تذکر سه نکته را ضروری می‌دانم. اول اینکه بعد از رأی‌گیری اسامی موافقین و مخالفین FATF برای مردم روشن شود. ثانیاً خام‌اندیشی است که کسی تصور کند با تصویب پالرمو بهانه از دشمن گرفته خواهد شد. ثالثاً با وجود افراد موافق تصویب FATF در مجمع دشمن به طمع افتاده و اقدام به شکار طعمه خود از طریق افراد منفعل خواهد کرد.


هر کاری صورت بگیرد دولت متاع جدیدی برای دنباله‌روی از غرب از آستین خود بیرون می‌آورد. تا دیروز مشکلات را به عدم مذاکره با آمریکا گره زدند و برجام به ملت تحمیل شد امروز هم می‌خواهند مجددا دو قطبی موشک و معیشت را راه بیندازند.


خودروسازان فرانسوی، ماموران جنگ نرم بر علیه اقتصاد و خودروسازی کشورمان بودند، حال بد امروز صنعت خودروسازی به خاطر وابستگی به شرکت‌های بدنام اروپایی است در صورتی که اگر توان و ظرفیت داخلی در صنعت خودروسازی به کار گرفته می‌شد امروز می‌توانستیم خودروهایی کاملا بومی را حتی روانه بازار جهانی کنیم. ضمنا قصه تکراری نحوه فروش دو خودروساز همچنان ادامه دارد. همانند دفعات گذشته، هنوز سایت باز نشده، فروش خودرو تمام شد!


آقای علی مطهری اگر بعد از تهیه خوراک برای رسانه‌های بیگانه وقت داشتند درباره گرانی و فشار بیش از حد اقتصادی بر مردم از دولت سوال کنند و پیگیر بهبود معیشت ملت باشند. ایشان نماینده مردم است و خوب است اطلاع داشته باشد که مردم از ناحیه گرانی و تورم در فشار هستند.


با بی‌مبالاتی و یا بی‌تدبیری و... قیمت ارز و سکه و طلا 3-4 برابر شد و به تبع آن بسیاری از اقلام ضروری نیز بدون دلیل منطقی افزایش یافت و دولت متاسفانه نتوانست و یا نخواست قیمت‌ها را کنترل کند ولی برای سبد کالایی که خودش اعلام کرد، بعد از چند ماه نیمی از کسانی که مستحق دریافت سبد کالای 200 هزار تومانی بودند(افراد دارای حقوق زیر سه میلیون تومان) موفق به دریافت نشده‌اند. چرا؟!


عیدی‌ای که وزرای دولت دریافت می‌کنند با عیدی‌ای که کارمندان دریافت می‌کنند فاصله معنادار بسیاری دارد. آیا معنی احترام به حقوق شهروندی که دولتمردان مدام از آن بهره‌برداری سیاسی به نفع خود می‌کنند این است که عیدی وزرای دولت باید هفت برابر کارمندان باشد؟!


وقتی با دولت بی‌تدبیر مواجه باشیم نتیجه این می‌شود که به دلیل عدم توزیع به موقع بیش از ده هزار تن برنج تاریخ مصرف گذشته سازمان گسترش سر از خوراک دام درمی‌آورد و مقداری هم به دلیل عدم وجود نظارت وارد بازار و سفره مردم می‌شود.


مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی بلای جان مردم در وضع معیشتی کنونی شده است کاش علمای دینی بیش از این به ترویج زندگی ساده و به دور از مصرف‌گرایی بپردازند تا مردم دلواپس تهیه مایحتاجی که ضرورت چندانی ندارد، نباشند.


جناب رئیس‌جمهور! این جمله خود را که در سال 92 گفتید را مرور کنید «والله العظیم اگر برای مشکلات اقتصادی راهکار سراغ نداشتم کاندیدا نمی‌شدم!» با توجه به وضعیت وخیم اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی، گرانی 3-4 برابری ارز و سکه، طلا و اجناس نسبت به سال 92 چه پاسخی به ملت دارید؟!


به امثال آقای جهانگیری معاون اول رئيس‌جمهور باید گفت این فقط آمریکا نیست که اقتصاد کشور و معیشت مردم را به این وضع انداخته بلکه از آن بیشتر، بی‌تدبیری و سوءمدیریت دولت و دولتمردان است که موجب این وضع آزاردهنده شده است.


وزارتخانه عریض و طویل امورخارجه وقتی نمی‌تواند مشکل حقابه هیرمند را با افغانستان حل کند، چه انتظاری برای حل دیگر مشکلات داخلی و یا خارجی از آن می‌توان داشت؟


مسئولان استان و شهرستان قاین گزارشی از میزان عملی شدن وعده‌های داده شده به مردم را ارائه کنند از جمله کلنگ‌زنی ورزشگاه سه هزار نفری، برقراری فوق‌العاده مناطق کمتر توسعه‌یافته برای قاین، فردوس، سرایان، سربیشه و طبس، منطقه ویژه اقتصادی قاین، درمانگاه تأمین اجتماعی، پادگان ارتش، دانشکده پرستاری، فولاد قائنات و...


از دستگاه قضایی درخواست می‌شود کلاهبرداری را که به بهانه جهیزیه ارزان از 40 زوج جوان مشهدی 300 میلیون تومان کلاهبرداری کرده را به اشد مجازات برساند که با این گرانی و تورم این بلا را بر سر جوانان دم‌بخت آورده است!


گویا هیچ‌کس به فکر معلولان و میزان مستمری بسیار ناچیز آنان نیست (ماهانه 150 هزار تومان!) که به اندازه تامین پوشک آنها هم نیست! دو معلول دارم که با این تورم و گرانی از آنها سرپرستی می‌کنم. انتظار می‌رود دولت فکری برای چنین خانواده‌هایی بنماید. آیا با این 150 هزار تومان مستمری‌بگیر، پول توجیبی یک روز آقازاده‌ها می‌شود؟! با این تورم و گرانی مستأجر هم هستیم!
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۰۸:۴۱
دولت روحانی ازسال 1392 تاکنون حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان درسراسرکشور 10 درصد افزایش داده است.
افزایش قیمت کالاها و اجناس و... درسال 1397 بالای 10 درصد غیرقانونی است و دولت روحانی مقصر اصلی است.
درسال1397 درسراسرکشور قیمت کالاها، اجناس، تولید داخلی از20 درصد الی 300 درصد افزایش یافته است.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۹
0
0
۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۰۹:۴۵
پاکستان جنایتکار با کمک مالی عربستان سعودی جنایتکار و امارات جنایتکار از تروریسم درافغانستان، ایران، هند و منطقه حمایت می کند.


۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۰۹:۴۹
آمریکا جنایتکارحامی اصلی گروهگ تروریستی جیش الظلم در شرق ایران است.
عربستان جنایتکار حامی اصلی گروهک تروریستی جیش الظلم در شرق ایران است
امارات جنایتکار حامی اصلی گروهک تروریستی جیش الظلم در شرق ایران است.
پاکستان جنایتکار حامی اصلی گروهک تروریستی جیش الظلم در شرق ایران است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: